A punt el dispositiu municipal per a la jornada electoral del 10-N

L’Ajuntament de Terrassa enllesteix els preparatius per la jornada electoral d’aquest diumenge, en la qual estan cridades a les urnes un total de 156.327 persones.

El dispositiu inclou 244 meses electorals repartides en 46 col·legis electorals (20 escoles, 16 equipaments cívics, cinc altres centres educatius i cinc equipaments diversos). La novetat és la substitució de l’escola Santa Teresa de Jesús per l’Alberg Vallparadís, a l’Antic Poble de Sant Pere.

L’Ajuntament coordina el dispositiu electoral, amb la implicació d’altres administracions com ara la Junta Electoral de Zona i la Delegació del Govern. Més d’un miler de persones participa en l’operatiu. El gruix correspon a 732 membres de meses i 141 representants de l’administració, als que caldria afegir personal d’informació i notificació, conserges dels equipaments, equips de muntatge, personal de neteja i forces de seguretat entre altres.

Recordem que Creu Roja ha posat a disposició de qui ho necessiti un servei per tal de facilitar el dret al vot de les persones amb mobilitat reduïda. Tot i que el termini per sol·licitar per avançat aquest servei ha finalitzat, també existeix la possibilitat de demanar-lo el mateix dia trucant al telèfon 647 77 99 59, encara que no es garanteix la disponibilitat i es donarà prioritat a les persones que l’hagin reservat prèviament.