La Toka Mercat

El dissabte 6 de novembre arriba la tercera edició de La Toka Merkat

La Toka Merkat arriba aquest novembre a la tercera edició. Es consolida, doncs com un mercat pop up de moda i disseny de proximitat. La data escollida és el dissabte 6 de novembre de 10h a 20h.  Aquest any s’estrena la ubicació de la Capella de l’antic Hospital del Tòrax, un nou espai situat a les  instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya.

L’edició d’hivern repeteix emplaçament al Parc Audiovisual de Catalunya però estrena un nou espai: la Capella

Aquesta serà la primera edició d’hivern. Així el mercat reedita la voluntat d’acostar els dissenyadors catalans, la majoria dels quals tenen alguna vinculació amb Terrassa, amb el públic. Els organitzadors volen singularitzar l’esforç de dissenyar, confeccionar i produir a escala local, en una indústria altament globalitzada. En aquest sentit, la Toka Merkat aposta per creadors que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient. Una filosofia que reivindica el comerç de proximitat i la producció pròpia.

Entre els expositors, repetiran alguns dels grans noms de la moda catalana, com Txell Miras, que la setmana passada va presentar la seva darrera col·lecció al 080, o Josep Abril. D’altres firmes, com Who Barcelona o Killing Weekend hi participaran per primera vegada. Entre les novetats, es compten la firma EG Complements, BKD Homewear o See the Moon, marques totes elles amb arrels terrassenques. 

Una altra de les novetats és que el cuiner Alfons Ferrero, responsable del restaurant Fora de Carta disposarà d’una parada on es podrà esmorzar, dinar o picar entre hores, fins al vespre.

La Toka Mercat