Abba2

Abba The New Experience torna aquest diumenge a LaFACT Cultural

Abba The New Experience torna a LaFACT Cultural amb nous vestuaris i coreografies. La banda tribut a Abba actuarà per segona vegada aquest diumenge 26 de març a les 18h i ja té el cartell d’entrades exhaurides des de fa un mes i mig.

Després de l’èxit en la primera actuació el març passat, la banda tribut torna de nou amb la seva interpretació fidel al grup suec. Les cançons del quartet de música pop són presents en moltes generacions i la seva fama segueix vigent gràcies a bandes com aquesta. Un nivell musical i escènic que contribueix a difondre l’èxit d’ABBA a partir de la seva victòria al festival d’Eurovisió del 1974.

Des de fa sis anys, Abba The New Experience ha actuat a esdeveniments com el Festival de Pedralbes de Barcelona i el Festival Internacional de Cambrils i a altres espais com el Palau de la Música de Barcelona, l’Estadi Olímpic de Barcelona, el Teatre Victòria de Barcelona, l’Auditori de Girona, el Teatre Kursaal de Manresa i l’Auditori de Granollers.

Abba2

El proper 21 d’abril LaFACT Cultural portarà també un altre tribut dedicat en aquest cas a Dire Straits. Un espectacle de gairebé dues hores on es podran sentir els grans clàssics de la formació anglesa com Sultans Of Swing i Romeo And Juliet i altres cançons com Lady Writer.