Abde renova pel CP San Cristóbal i no continuen Roger Escamilla ni Martí Manchado

El davanter Abdeslam El Ouliad “Abde” s’ha convertit en la desena renovació per al CP San Cristóbal, segons ha fet oficial el club parroquial. Serà la seva tercera temporada, tot i que en la primera es va incorporar al primer equip en la recta final de la temporada procedent de les categories inferiors.

Amb anterioritat han signat la seva continuïtat Mario Cantí, Óscar Sierra, Mario Domingo, Ricki Calamardo, Carles Segura, Sergi Martínez, Tino Mendoza, Sergi Besonias “Chechu” i Tom Diawara. A aquests deu noms s’han d’afegir els fitxatges del central David López (Igualada) i del davanter David Toro (Santfeliuenc).

No continuaran la temporada vinent el davanter Roger Escamilla, que va arribar aquesta temporada procedent del Tàrrega de la Primera Catalana, ni l’extrem Martí Manchado. Aquestes dues baixes se sumen a les de Cristian Gómez, Andy Gorfinkel, Zapico, Obispo, Adrien, Adri Rivas, Gerard Enrich, Juanpi i Óscar Oliver.

Un cop fetes les renovacions (10), donades les baixes (11) i fetes públiques les primeres incorporacions (2), el tècnic Oliver Ballabriga compta amb dotze futbolistes per al primer equip. S’espera que en els propers dies s’anunciïn els noms de més cares noves que han de reforçar l’equip a la Tercera RFEF.

Roger Escamilla va arribar al San Cristóbal procedent del Tàrrega

Martí Manchado no seguirà vinculat al primer equip

[Font imatge: CP San Cristóbal]