Abonament conjunt del Terrassa FC i el CP San Cristóbal per veure tots els partits a casa

Sota el nou lema ‘La flama del Terrassa’, el Terrassa FC posa en marxa la campanya de socis 21/22 de la primera temporada de l’equip a Segona RFEF amb tres grans novetats: preu reduït de 50€ per als menors de 18 anys i persones amb +65% de discapacitat, el nou pack família i el Carnet Duo per gaudir també dels partits de lliga a casa del CP San Cristóbal.

Després de cinc temporades consecutives amb les tarifes congelades (i tenint en compte les exigències de la nova categoria i les particularitats del nou escenari que acollirà els partits de l’equip: el Municipal de Ca n’Anglada), el club actualitza el preu dels carnets de les cinc grans categories:

 – Adults a partir de 25 anys: 100€ a General/Gol, 200€ a Tribuna o 250€ a la zona coberta de la tribuna del Municipal de Ca n’Anglada

 – Especial persones aturades, jubilades, pensionistes i joves de 18 a 24 anys: 150€ a Tribuna o 80€ a General/Gol

 – Menors de 18 anys i persones amb +65% de discapacitat: 50€, només disponible a la zona de General/Gol

 – Futbol base – nucli familiar format per dos adults amb fills jugant al club: 160€ a Tribuna o 80€ a General/Gol

 – Pack família – nucli familiar format per dos adults i accés als fills menors d’edat: 250€ a Tribuna o 150€ a General/Gol

 – Carnet Duo – accés a la zona de General/Gol de tots els partits de lliga que el Terrassa FC de Segona RFEF i el CP San Cristóbal de Tercera RFEF juguin al Municipal de Ca n’Anglada. Disponible únicament a la zona General/Gol a 150€

Paral·lelament, el club continua amb la venda de tres packs d’empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

Amb aquest llançament, les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa permeten, des d’aquest dilluns, 9 d’agost, en horari de dilluns a divendres 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h renovar o donar-se d’alta per gaudir del nou carnet de soci del Terrassa FC.

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l’accés gratuït a tots els partits de lliga 2021-2022 que l’equip disputi al Municipal de Ca n’Anglada i, entre d’altres descomptes de patrocinadors, sponsors i col·laboradors del club, beneficis dels possibles acords de preus populars en els partits que l’equip disputi a camps rivals.

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis seran les següents: l’accés a Tribuna tindrà un preu de 15€ i les entrades de General/Gol de 10€. Els menors de 14, sempre acompanyats d’un adult, tindran l’accés gratuït.