ACAU rep 1.500 euros del Gremi de la Construcció

El Gremi de la Construcció entrega el seu Premi a la Solidaritat d’aquest any, a l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida, l’ACAU. El Premi està dotat amb 1.500 euros. L’acte que s’ha fet aquest dimarts al migdia a la seu de la CECOT, ha comptat amb una nodrida representació del Gremi i de la Patronal i ha servit per posar de manifest els projectes de solidaritat que duu a terme l’entitat.

L’ACAU és una entitat solidària que ja fa 21 anys que treballa en l’atenció a la pobresa i a les necessitats bàsiques, l’atenció psicològica, d’inserció socio.laboral i d’accés a l’habitatge. A banda del seu supermercat del carrer Colom, a Terrassa disposa de tres habitatges per a dones soles o bé amb fills al seu càrrec, i dels quals se’n beneficien unes 30 persones.

A Burkina Faso, l’entitat impulsa projectes de construcció i ja ha fet diverses escoles, pous d’aigua, centres d’acollida d’infants, dos centres de salut i una granja. Pel què fa el Gremi de la Construcció, en els darrers 14 anys ha donat 33.500 euros a diferents entitats de la ciutat que treballen la solidaritat tal i com indica el nom del Premi.