Acceleració En Òrbita

Acceleració en Òrbita per a pimes inicia la seva desena edició

L’Ajuntament, la Cecot i la Cambra de Comerç han renovat el conveni de col·laboració per posar en marxa una nova edició Acceleració en Òrbita. Aquest  programa arriba a la seva desena edició. 

Ara s’obre termini per presentar sol·licituds per seleccionar sis pimes o empreses individuals. Estarà obert fins el proper 21 d’abril a les 14:00 h per aquelles empreses que compleixin els següents criteris de selecció. Cal que sigui una pime o empresa individual amb seu o ubicació a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls. També  ha de tenir vocació internacional. I per últim, potencial de creixement. Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds a través del formulari disponible en aquest enllaç

El programa començarà amb dos tallers en grup grupals, el 28 d’abril i el 5 de maig. S’hi s’explicarà el model de treball del programa i les eines d’anàlisi del model de negoci. Després continuarà amb els seus itineraris d’acompanyament individual.

Les escollides tindran l’oportunitat de treballar al llarg de l’any un pla d’acceleració individual. Aquest acompanyament es farà de la mà d’especialistes de Cecot i Cambra en diversos àmbits com ara gestió econòmica i financera, comercial i vendes, màrqueting online i offline o internacionalització.

Al llarg dels deu anys, Acceleració en Òrbita ha seguit una metodologia que combina l’anàlisi del model de negoci, la diagnosi de l’empresa i el disseny d’un pla d’acceleració. Tot orientat a consolidar el creixement de les empreses participants d’acord amb els seus respectius potencials.

El model de concertació entre l’administració local i els agents econòmics i socials del territori ha facilitat el seguiment directe de consultors i consultores especialistes de Cecot i Cambra. Així s’ha pogut aportar un valor afegit pels acompanyaments individuals. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Ministerio de Ciencia e Innovación.