Accent egarenc en la golejada de les RedSticks davant Sud-àfrica al Mundial de Londres (7-1)

Després de perdre 6 a 2 en la primera jornada contra Argentina, la selecció espanyola femenina d’hoquei herba s’ha refet i ha golejat aquest dijous 7 a 1 Sud-àfrica a la segona jornada del Campionat del Món de Londres. Una victòria amb un clar accent egarenc, perquè cinc dels set gols porten signatura d’una jugadora terrassenca.

El combinat d’Adrian Lock ha començat molt bé i en el primer penal córner ha inaugurat el marcador, mitjançant Lola Riera. El 2 a 0 ha estat obra de Berta Bonastre, després d’una bona combinació amb Begoña García. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa Sud-àfrica ha retallat distàncies, però ha estat un miratge perquè el joc de les RedSticks era molt superior i dos minuts més tard un xut de Carlota Petchamé el desviava una defensa sud-africana. Petchamé repetiria i Carola Salvatella tancava el tercer quart amb el cinquè gol de l’equip espanyol. En els últims quinze minuts han arribat dues dianes més, mitjançant Riera i Bonastre.

Amb aquest triomf, la selecció s’assegura el passi a vuitens de final. Dissabte tancara la fase de grups contra Alemanya amb l’objectiu d’aspirar encara a la primera plaça i classificar-se directament per a quarts de final.