Acord de coalició de Podemos amb Iniciativa Verda Unitat d’Esquerres per Terrassa

Acord de coalició entre Podem i Iniciativa Verda de cara a les properes eleccions municipals. La candidatura es dirà Podemos Iniciativa Verda Unitat d’Esquerres per Terrassa.

Les persones que l’impulsen afirmen que el pacte és el resultat de la voluntat per sumar i construir, de manera conjunta, un espai de les esquerres progressistes el més ampli possible per transformar la ciutat.

Segons han explicat, les dues formacions polítiques aporten un encaix de dones i homes amb experiència institucional i provinents de l’activisme social. Un fet que, segons defensen, ha de permetre obrir noves mirades i espais de treball que possibilitin millores reals i concretes al veïnat de Terrassa.

Des de Podemos Iniciativa Verda Unitat d’Esquerres per Terrassa consideren que la ciutat ha de ser protagonista i referent en la millora del teixit productiu, en l’educació i en la innovació, aprofitant les oportunitats d’una gran ciutat universitària.

Asseguren que aquesta candidatura no neix contra ningú i que estan disposats a dialogar amb tothom, per teixir complicitats i sumar esforços per aconseguir millorar Terrassa.