Acord de col·laboració entre l’Asseguradora MútuaTerrassa i el Gremi d’Hostaleria

El Gremi d’Hosteleria de Terrassa i Comarca i l’Asseguradora MútuaTerrassa han signat recentment un acord de col·laboració que permetrà oferir, a tots els agremiats, productes asseguradors amb condicions especials de contractació.

En aquest sentit, l’Asseguradora MútuaTerrassa s’ha compromès proporcionar-los els productes asseguradors dels diferents rams que comercialitza amb avantatges especials. En la seva formalització hi han intervingut el Sr. Xavier Gómez Ferbel, president del Gremi d’Hosteleria de Terrassa i Comarca i el Sr. Sebastià Broto Sumalla, director comercial de l’Asseguradora MútuaTerrassa. L’acord romandrà vigent fins a finals d’aquest any.

Fundat l’any 1978, el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, agrupa nombroses empreses del sector de l’hostaleria, la restauració, l’hoteleria i similars de Terrassa i comarca. La seva missió és defensar els interessos dels seus associats, donar resposta a les seves necessitats i ser l’interlocutor davant de les administracions, institucions socials i entitats vinculades al món de l’Hostaleria, el Turisme i la Restauració.

Els orígens de L’Asseguradora MútuaTerrassa es remunten a l’any 1900 amb la creació de “El Seguro Terrasense contra los Accidentes del Trabajo” per donar resposta als accidents de les fàbriques tèxtils. El final de segle va registrar una preocupació sanitària creixent i es va crear una societat d’assegurances per als accidents de treball.