Acord entre govern, direcció i sindicats per a la reorganització de la Policia Municipal

La nova policia de barri es desplegarà a mesura que s’incorporin els nous agents municipals l’any que ve. No s’aplicara el nou projecte organitzatiu l’1 de gener i no s’hauran de reduir altres unitats existents. Era el que demanava el sindicat i és el que finalment passarà. Ciutadans ha aconseguit transaccionar amb l’equip de govern i JxT la moció, que s’ha aprovat per unanimitat.

Altres 5 mocions també s’han aprovat per unanimitat: així, Quitèria Tarragó, la primera regidora de l’Ajuntament, serà filla adoptiva i formarà part de la galeria de terrassencs il·lustres; s’ha concedit la medalla de l’esperit esportiu als olímpics i paralímpics de Tòquio, es participarà a la Setmana Europa per a la prevenció de residus i es milloraran els parcs infantils. Fins i tot hi ha hagut acord en la necessitat de millorar el finançament local i de compensar als ajuntaments per la pèrdua d’ingressos amb el nou càlcul de la plusvàlua.

On no hi ha hagut acord és en la necessitat d’impulsar la participació ciutadana als plens municipals. Els socialistes no han pogut tirar endavant la seva moció, que demanava repensar la manera d’implicar la ciutadania en la vida política i també obrir el debat sobre l’horari de les sessions. La proposta ha estat rebutjada.

Ple Novembre 2021 1Ple Novembre 2021 2