Acord per mantenir Terrassa com a referent internacional en l’hoquei

L’Ajuntament de Terrassa i la Reial Federació Espanyola d’Hoquei han aprovat un conveni perquè els equipaments de la ciutat puguin continuar acollint les competicions més importants d’aquest esport. Després d’una organització del Mundial Femení que el consistori considera «exitosa», l’acord signat recull actuacions fins l’any 2030.

Un dels primers passos, ja es coneixia, serà el trasllat de la gespa blava on s’ha disputat el Mundial de l’Estadi Olímpic al Municipal Martí Colomer. D’aquesta manera, la intenció d’ajuntament i federació és que el Martí Colomer pugui acollir competicions importants tant d’àmbit nacional com internacional. De fet, amb aquest conveni la federació es compromet a celebrar-hi, com a mínim un cop l’any, un esdeveniment de nivell estatal. Podria ser, per exemple, la pròxima Final Four de la Divisió d’Honor, si les obres es finalitzen a temps. A banda del canvi de gespa, també s’adequaran altres espais i zones comuns de l’estadi, amb la col·laboració del Línia 22.

A banda de les remodelacions a l’Estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer, l’acord també fa referència a la promoció d’aquest esport a la ciutat, amb l’objectiu d’incorporar-ne més practicants als diferents clubs. La inversió municipal en la millora de la resta d’instal·lacions d’hoquei i la implicació dels clubs egarencs en organitzar tornejos són altres punts inclosos al conveni. L’Ajuntament confia que tot plegat reforci la projecció de Terrassa i acabi repercutint positivament en el conjunt de la ciutadania.