Acte central de la campanya del Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme

El Casal Cívic de Ca n’Aurell ha acollit aquest dijous a la tarda l’acte central de la campanya del Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme. L’activitat ha inclòs diverses ponències.

D’entre elles, destaca les de Roser Cirici, doctora en psicologia i especialista en Psicologia Clínica del Parc de Salut Mar; de Raquel Torres, autora de dos llibres sobre l’autisme; i de Raquel Montllor, dona diagnosticada amb autisme en l’edat adulta. També ha intervingut Marta Saavedra, educadora social de LaFACT Fupar.

Durant l’acte, s’ha llegit un manifest i s’ha inaugurat l’exposició “’12 bàsics de l’autisme’”, a càrrec de la Fundació Prodis.

El 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme amb l’objectiu de contribuir a millorar la qualitat de vida de la població que té aquesta condició. L’Autisme o Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) és un trastorn d’origen neurobiològic que afecta el funcionament del cervell i el sistema nerviós i es presenta a les primeres etapes de la infància.