ACTELSER comercialitza una solució definitiva per als problemes de connexió a internet a casa

En aquests dies confinament, on els adults teletreballen i els nens i joves estudien a través d’internet, una bona connexió a internet ha estat bàsica. Moltes vegades la qualitat del senyal no és bona a tota la casa. La velocitat de connexió contractada no és suficient per tots els dispositius o no arriba amb la mateixa qualitat a tot arreu.

L’empresa terrassenca ACTELSER soluciona aquests problemes de connexió amb l’ús pioner de la fibra òptica plàstica (POF) molt més fàcil d’instal·lar i de manipular que la de vidre. És l’única companyia de l’Estat espanyol que comercialitza online aquest sistema per a ús domèstic des del mes de novembre.

A més, aquest cable, a diferència dels de coure (o ethernets), té autorització del ministeri d’indústria per passar per les canalitzacions de la llum ja existents a l’habitatge sense haver de fer obres. Però, la invenció d’ACTELSER no és el cable sinó el conversor de medis.

ACTELSER té un canal de YouTube on explica a través de tutorials aquesta innovació. Reben 300 comandes cada mes. La companyia va néixer per desenvolupar un projecte que acabés amb les queixes que rebia Telefònica per aquest problema ara fa 4 anys. A finals de 2019 va decidir comercialitzar-ho directament per a particulars. El quit bàsic, per portar el senyal de punt a punt, costa 212 euros (IVA inclòs).