Castellers De Terrassa 2

Actuació discreta dels Castellers de Terrassa a la Festa Major de Calafell

La diada castellera de la Festa Major de Calafell ha servit per a posar punt i final al primer tram de temporada dels Castellers de Terrassa. Els del carrer Pasteur que han actuat acompanyats dels Nens del Vendrell han descarregat un 3 de 7 en primera ronda. El castell, tot i perdre una mica les mides, es va mantenir sòlid en tot moment. En segona ronda, els blau turquesa van encarar el 4 de 7, cal destacar d’aquest castell la rotació en diferents posicions del mateix, demostrant el treball de renovació que s’està duent a terme als assajos.

A tercera ronda i amb l’objectiu de dominar la màxima gamma de castells possible els Castellers van descarregar un 3 de 6 aixecat per sota que demana a crits un pis més. En ronda de pilars els blau turquesa van descarregar un molt ferm pilar de 5 i 3 pilars de 4.

Els Nens del Vendrell per la seva part van obrir plaça amb el 4 de 7 amb el pilar per a descarregar el 4 de 7 en segona ronda i el 3 de 7 en tercera. Els Vendrellencs van finalitzar la seva actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Resum de l’actuació:

Nens del Vendrell: 4d7p, 4d7, 3d7, pd5, 2p4
Castellers de Terrassa: 3d7, 4d7, 3d6ps, pd5, 2p4.

Amb objectius per endavant

D’aquesta manera els Castellers de Terrassa finalitzen el primer tram de temporada on han pogut descarregar castells compostos com el 4 de 7 amb el pilar, el 5 de 7 i el 7 de 7, tenint com a millor registre el de la Festa Major de Terrassa. Ara toca agafar embranzida per un segon tram de temporada amb actuacions tant rellevants com la de l’Emili Miró, el Concurs de Castells i la Diada de la Colla. El primer assaig del segon tram de temporada dels Castellers serà el divendres 19 d’agost.

Castellers De Terrassa 1Castellers De Terrassa 2