Ada Colau presenta el candidat a l’alcaldia de TeC, Xavi Matilla

Terrassa en Comú ha presentat oficialment el seu candidat a l’alcaldia de la ciutat, Xavi Matilla, en un acte que ha comptat amb Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.
La plaça Lluís Companys, al barri de Can Boada, ha estat l’escenari escollit per passar un matí de diumenge parlant del futur de Terrassa i del municipalisme.

Colau ha defensat la necessitat de fer front a la judicilització de la política i el retorn del feixisme a les institucions. A més, ha destacat el “bloqueig” en el qual es troba la Generalitat i l’esforç que han de fer els consistoris per tirar endavant polítiques públiques. Per aquest motiu, assegura que s’ha de treballar per una municipalisme en comú.

Pel que fa al candidat de TeC, Xavi Matilla, ha criticat durament la gestió socialista dels darrers anys. Segons Matilla, el PSC controla la ciutat de manera electoral, portant Terrassa a una situació molt crítica.

L’acte ha volgut ser un espai per compartir en família, amb xocolatada, tallers de circ, espais de jocs i l’espectacle “El Gran Petit i la seva parteneir Francesca”.