Adequació dels camins de Les Martines que connecten amb l’Anella Verda

Millores dels ferms dels camins i de les voreres i feines de desbrossament. Són, bàsicament, els treballs que s’estan fent al barri de Les Martines (al sud-oest de la ciutat). Concretament, l’Ajuntament està arranjant l’itinerari que enllaça els carrers del barri amb el Camí de la Font del Moreu i el carrer del Torrent de Can Guitard. Les obres van a càrrec de l’empresa Containers Viladecavallls SL, tenen una termini d’execució de dos mesos i un pressupost d’11 mil 700 euros.

Aquestes feines milloren la connexió del barri amb l’Anella Verda, les més de 4.500 hectàrees de terrenys no urbanitzables que envolten la ciutat i que en alguns punts enllacen amb el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. El projecte contempla, entre altres coses, el manteniment i la neteja dels camins d’ús públic d’aquesta zona per a la circulació preferent de vianants i bicicletes. D’aquesta manera es vol ajudar a preservar, conservar la diversitat del seu paisatge i desenvolupar el potencial agropecuari.

D’altra banda, el consistori ha enderrocat l’edifici del recinte dels horts municipals de Can Casanoves (carrer de Colom, 542), al Polígon Industrial de Santa Margarida. Estava construït sobre un terreny inestable, representava un risc per a les persones i no es podia reparar amb garanties.