Adifolk entrega presencialment els seus premis anuals als grups de cultura popular

L’Associació per a la Difusió del FolKlore, Adifolk, entrega els seus premis anuals a les entitat més destacades d’aquest 2020. El premi al grup de l’any, ha estat pel Grup de Dansa Cor de Catalunya, de Manresa, mentre que el Premi a la Federació, ha estat per la Coordinadora de Balls de Bastons de Catalunya. Aquests premis ja es van fer públics el passat mes de novembre en una gala virtual emesa des del Centre Excursionista de Terrassa.

Ara els premis s’han fet de forma presencial en una petita cerimònia a El Social. D’aquesta manera Adifolk ha volgut fer un acte simbòlic per als guardonats d’una edició atípica, marcada per la pandèmia. Mentre la Coordinadora de Bastoners ja treballa per al Primer Congrés Internacional a Reus, l’octubre de l’any que ve, l’organització ja prepara l’entrega de premis per a la pròxima edició a l’Alguer.

Els premis Adifolk es van crear l’any 2018 en reconeixement a les agrupacions més destacades de l’any. Una de les categories dels Premis és a la Personalitat de l’any, aquest any atorgat als sanitaris del món de la cultura popular.