Adjudicades les obres del CAP Can Roca, que podria entrar en funcionament a finals de 2018

Aquest mes s’han adjudicat les obres del Centre d’Atenció Primària de Can Roca. L’edifici s’aixecarà entre els carrers de Fàtima, Ferran Casablancas i Isidre Nonell, al costat de l’institut Can Roca que ja està en construcció

Al concurs s’hi van presentar 30 empreses però s’ha acabat concedint a Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania. S’ha compromès a tenir l’equipament acabat en 10 mesos des de l’inici dels treballs. El projecte de l’empresa, valorat en 2,4 milions d’euros, ha estat l’econòmicament mes avantatjós.

Els projecte del CAP Can Roca és de Forgas Arquitectes de Barcelona. Es tracta d’un edifici de 2.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes. A la planta baixa, amb pati interior,  hi haurà l’accés principal, administració, pediatria, odontologia i les urgències. A la primera planta. Consultes polivalents, serveis socials, l’àrea d’educació sanitària amb funcions d’aula de formació i la sala d’instal·lacions.

El nou CAP s’aixecarà en uns terrens cedits per l’Ajuntament. Es preveu que el contracte amb la companyia adjudicatària es sigui aquest any després que, al ple de novembre o desembre, l’Ajuntament atorgui la llicència d’obres. Els treballs podrien començar a principis de l’any que ve.