Administració i veïnat destaquen la millora en la seguretat i en l’accessibilitat a la Ronda de Ponent

Més seguretat i una millora en la mobilitat i en l’accessibilitat. Són els trets que tant ajuntament com veïns destaquen del resultat de les obres d’estabilització dels marges de la Riera del Palau.

La finalització d’aquests treballs ha permès obrir al trànsit rodat la Ronda de Ponent, en els dos sentits de la marxa, després de més de 3 anys tallada. La reforma ha afectat als barris Can Boada del Pi, Can Boada Casc Antic i La Maurina. Representants del govern i del veïnat han visitat aquest divendres la zona.

L’obra, amb un pressupost total d’1,6 milions, ha consistit en l’aplicació de diferents solucions per a la protecció dels talussos i la implantació de sistemes de contenció a la riera, així com la urbanització i millora d’alguns carrers i espais de vianants.

Pel que fa al manteniment de les rieres, l’ajuntament té previst signar al maig un conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua pel que es destinaran 1,2 milions d’euros, finançats al 50% per les dues administracions, a treballs de neteja i consolidació. Aquestes feines estan previstes per al 2019 però abans s’actuarà de forma puntual en alguns punts. Paral·lelament, des de la Taula de les Rieres s’estan buscant solucions més permanents.