Adri Lledó

Adri Lledó causa baixa i no formarà part del Terrassa FC la propera temporada

El migcampista Adri Lledó causa baixa i no formarà part del Terrassa FC la propera temporada, després de quatre temporades consecutives defensant els colors terrassistes. Convertit en un dels jugadors més importants de l’equip des de la seva arribada el 14 d’octubre de 2020, procedent del FC Andorra, va esdevenir peça clau de l’equip terrassista que va aconseguir l’ascens de categoria.

Adri Lledó ha disputat un total de 121 partits oficials amb el Terrassa FC, entre Tercera Divisió, Segona Federació i Copa del Rei. Ha estat l’autor d’un gol. Aquesta darrera temporada al Terrassa, el ‘10’ terrassista ha disputat un total de 2.429 minuts en 31 partits oficials, entre Segona Federació i Copa del Rei.

La marxa de Lledó posa punt final al capítol de baixes en la plantilla de Chus Trujillo, que està formada per 18 jugadors. Els porters Marcos Pérez i Iván Biarge (Barbastro); els defenses Diego, Palacios, Poveda (Illescas), Siereveld (ADO Den Haag), Iglesias (Manresa) i Sanchís (Teruel); els migcampistes Víctor Morales, Samu Casais, Jofre, Lautaro (Deportivo Armenio) i Martí Soler (Manresa); i els davanters Aythami, Buenacasa, Gil Muntadas, Gallastegi (Gernika), Van der Heerik (Telstar) i Robert Simón (Cornellà).