Adri Lledó

Adri Lledó, desena renovació al Terrassa FC

El Terrassa FC segueix renovant el bloc de jugadors que tan bona temporada ha fet i el següent en signar la seva continuïtat ha estat el migcampista Adri Lledó, segons ha informat el club terrassista. El barceloní, que es va incorporar la temporada 2020-2021 procedent de l’Andorra, encadenarà la seva quarta temporada.

El migcampista és la desena renovació i el tretzè component de la primera plantilla. Hi formen part els porters Marcos i Dani Guiseris (FE Grama), els defenses Lucas Viña, Víctor Morales, Diego, Jordi Palacios (Peralada), Spartalis, Badal (Peña Deportiva) i Jaouad, els migcampistes Àlex Fernández i Adri Lledó i els davanters David Jiménez i Jordi Cano.

Adri Lledó s’ha convertit amb el pas del temps en una peça fonamental al mig del camp del Terrassa FC. La seva presència i participació al primer equip terrassista ha anat en augment amb el pas dels anys: 1.351 minuts en 23 partits a la 20/21, 2.368 minuts en 32 partits i un gol a la temporada 21/22 i 2.830 minuts en 34 partits aquesta passada campanya.