Adrià Prado i David López causen baixa al Terrassa FC

El Terrassa FC ha comunicat aquest dilluns les baixes del lateral dret Adrià Prado i del migcampista David López. Tots dos jugadors van començar la temporada gaudint de minuts, però en les darreres setmanes el seu concurs havia estat testimonial. López només ha estat titular en un dels vuit partits que ha disputat, mentre que Prado ha sortit en l’onze inicial en quatre oportunitats dels cinc partits jugats. Prado va arribar al Terrassa procedent del San Cristóbal, mentre que López va defensar la temporada passada la samarreta del Santfeliuenc.

Amb aquestes dues baixes, la plantilla que dirigeix Xevi Molist està formada per 21 futbolistes. Això dóna opció a fitxar en el mercat d’hivern, tot i que una de les preferències, Adri Lledó, ha quedat descartada. El migcampista s’ha compromès amb l’Andorra de la Segona Divisió “B”. Fa unes setmanes, el Terrassa FC va fer oficial la incorporació del davanter Poves.

La primera plantilla del Terrassa torna aquest dilluns als entrenaments de cara a preparar el transcendental partit de diumenge a l’Olímpic davant el CE L’Hospitalet. Abans, el divendres, el primer equip masculí i femení faran la tradicional visita als nens ingressats a Mútua i Hospital de Terrassa.