Adrian Lock crida sis egarenques per a la ronda semifinal de la World League de Brussel·les

Sis egarenques representaran Terrassa a la ronda semifinal de la World League, competició classificatòria per al Campionat del Món de 2018, que tindrà lloc del 21 de juny al 2 de juliol a Brussel•les, Bèlgica. El seleccionador de l’equip espanyol, Adrian Lock, ha donat a conèixer aquest dijous la llista de 18 jugadores.

La delegació egarenca estarà formada per Clara Ycart i Júlia Pons, del CD Terrassa; Carola Salvatella, del Club Egara; Carlota Petchamé, del Júnior; Berta Bonastre, del Braxgata belga; i Maria Tost, del Mannheimer alemany. N’han quedat fora Marta Grau, del Júnior, i Marta Segú, del RC Polo, que havien participat en la darrera concentració que les RedSticks han fet a Terrassa i que va incloure quatre partits amistosos amb Nova Zelanda.

L’expedició partirà cap a Bèlgica aquest dissabte de cara a preparar el seu debut, el dimecres 21 (20.00h), precisament contra el combinat oceànic, amb qui no ha perdut en cap dels amistosos disputats. Dijous el rival serà Malàisia, a priori el rival més fluix per rànquing internacional. Els seus dos últims partits seran contra Austràlia, quarta del Món, el diumenge 25, i Bèlgica, el 27 de juny.

El grup “A” el formen les seleccions d’Holanda, Xina, Corea, Itàlia i Escòcia. A partir del dijous 29 de juny tindrà lloc els encreuaments de quarts de final. Les semifinals seran el dissabte 1 de juliol i l’endemà la final.