Adrián Priego Ua Terrassa

Adrián Priego, de la UA Terrassa, bronze al Trofeu Ibèric de Proves Combinades sub-18

Aquest dimecres ha finalitzat el Trofeu Ibèric de Proves Combinades sub-18 a la Pista Coberta de Gallur (Madrid). Aquest campionat reuneix els quatre millors atletes en aquesta disciplina d’Espanya i Portugal per tal de competir en una classificació tant individual com conjunta per equips.

L’atleta de la Unió Atlètica Terrassa Adrián Priego, gràcies als 4.850 punts aconseguits en el Campionat de Catalunya, on va ser plata, es va guanyar al dret a competir en aquest trofeu, que representava la seva primera internacionalitat.

Dimarts l’egarenc va començar bé el concurs corrent en 7”22 els 60 metres llisos i saltant posteriorment 6,55 metres en el salt de llargada. Després de les dues primeres proves marxava en primera posició, però el llançament de pes, on va fer 9,64, va provocar que baixés vàries posicions a la classificació. Es va refer saltant una altre marca personal en el salt d’alçada, elevant-se fins al metre i 81 centímetres, i tancant la primera jornada en cinquena posició.

El segon dia de competició, aquest dimecres, Priego ha avançat en la classificació. En el 60 metres tanques ha aconseguit córrer en 8”61 i posteriorment, en el salt de perxa, ha fet un salt de 3 metres i 85 centímetres. Abans de córrer el 1.000 metres, l’última prova de la combinada, el terrassenc marxava quart, amb 4.025 punts, a només 57 del tercer classificat, el portuguès Rafael Santos. En la cursa final, l’atleta de la UAT ha guanyat la prova final amb una marca de 2’51”17, que l’ha situat tercer de la posició global de la combinada.

Amb una marca de 4.778 punts, ha pujat a un podi acompanyat del seu company de la selecció espanyola, el basc Imanol Egidazu, mentre que el segon calaix ha estat per al portuguès Bernardo Cunha. En la classificació conjunta, Espanya ha superat finalment a la selecció portuguesa amb 24.875 punts respecte els 24.351 dels lusitans.