Afectacions al trànsit pels treballs de millora de l’asfalt a dos punts de la ciutat

En marxa dues noves actuacions de renovació de l’asfalt, concretament al carrer de la Mare de Déu dels Socors i a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol i l’avinguda del Vallès. Les dues actuacions formen part del projecte de millora dels paviments de 18 trams de carrers de la ciutat, en el que l’Ajuntament inverteix prop de dos milions d’euros. Aquest projecte s’inscriu en el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic.

Pel que fa a la primera actuació, la intervenció de reparació del paviment del carrer de la Mare de Déu dels Socors obliga al desviament de la línia L3 de la xarxa d’autobusos urbans de la ciutat, que passarà a circular per l’avinguda de Barcelona.

Per aquest motiu, les parades habituals establertes als carrers interiors del barri quedaran temporalment anul•lades. Està previst que aquestes modificacions es mantinguin fins el divendres, 15 de desembre.

També aquesta setmana comencen els treballs d’asfaltat al passeig del Vint-i-dos de Juliol, al vial amb sentit est, entre el carrer de Sant Crispí i la confluència amb l’avinguda del Vallès. Per aquest motiu, aquest tram es talla al trànsit i la circulació es desvia pels carrers de Sant Crispí i Jacint Elias. A més, el tram final del carrer de Santa Cecília, entre Jacint Elias i Vint-i-dos de Juliol, també es talla perquè no tindrà sortida al passeig.

Tanmateix, en aquest tram es permetrà l’accés als veïns als aparcaments, i la circulació serà excepcionalment de doble sentit mentre durin les obres, per tal de permetre als veïns sortir en direcció sud.