Talls de trànsit al centre per Festa Major

Les festes majors de Ca n’Anglada i Sant Pere Nord provoquen afectacions en el transport públic

Amb motiu dels actes i activitats programats dins la festa major del barri de Ca n’Anglada, es produiran algunes afectacions en el transport públic. Els canvis s’allagaran des del dijous vinent i fins el dilluns, 8 de juliol. Els autobusos de la línia 3, en ambdós sentits es desviarà per l’avinguda de Barcelona i la carretera de Montcada. Les parades de la plaça del Treball, Sant Tomàs, Ca n’Anglada, Mare de Déu de les Neus i també Santa Marta quedaran anul·lades. Com a alternativa tots els busos s’aturaran a les parades de l’avinguda de Barcelona. També  pararan a les de les línies 1 i H de la plaça dels Països Catalans i Santa Marta.

Les festes majors de Ca n'Anglada i Sant Pere Nord provoquen afectacions en el transport públic
Des de l’ajuntament es recorda que a causa de les obres del pont de Montserrat, des de fa unes setmanes i fins l’octubre, els horaris dels autobusos de la línia 3 s’han modificat. Podeu consultar-los al web.
La Festa Major de Sant Pere Nord també afectarà el transport públic. Amb motiu de la celebració dels diversos actes i activitats programats al barri, des del divendres que ve i fins el diumenge, 7 de juliol, els busos de la línia 6 només sentit Can Roca es desviaran pel carrer de Dr. Calsina. Quedaran anul·lades, doncs, les parades de plaça del Primer de Maig i Francesc Macià, en sentit Can Roca. Per aquest motiu, s’habilitarà una parada provisional al carrer Dr. Calsina, entre els carrers del Dr. Ferran i Girona.