Agnes Letestu, Lucia Lacarra i Ilia Jivoy entre les estrelles internacionals de la Gala Par en Dansa

Aquest divendres 16 de juliol a les 20h tindrà lloc la gala amb estrelles de la dansa per clausurar el curs Summer Intensive del PAR en Dansa. La nova plataforma de formació i producció de la Factoria Cultural de Terrassa per a joves ballarins que volen fer el salt a la vida professional. Aquesta Gala posa punt i final a 10 dies de classes.

Entre les estrelles convidades destaquen les ballarines Agnes Letestu i Lucia Lacarra i entre els ballarins, Vincent Chaillet, Matthew Golding i Ilya Jivoy. Tots ells professors d’aquest curs intensiu impartit també per destacades figures de l’educació en dansa com Lenz Chang i Rodolfo Castellanos. El programa inclou també una coreografia de Lenz Chang i una d’Ilia Jivoy interpretades pels ballarins del Summer Par en Dansa.

El programa inclou també una coreografia de Lenz Chang i una d’Ilia Jivoy interpretades pels ballarins del Summer Par en Dansa. A la gala també hi participen Ricardo Castellanos (estrella del Ballet Nacional de Noruega) que ballarà el pas a dos de Giselle al costat de Júlia Martí una de les alumnes de la primera promoció del PAR que està complint amb l’objectiu de fer-se un lloc en el món professional.

Els joves ballarins d’entre 16 i 22 anys han treballat amb aquests ballarins i mestres del 6 al 16 de juliol a les instal·lacions de la Factoria Cultural de Terrassa, amb classes al matí i treball de producció a la tarda.

Es poden comprar les entrades en aquest enllaç.