Aitana visita l’Acadèmia d’OT al Parc Audiovisual

Desenes de persones s’han apropat aquest aquest diumenge al migdia al Parc Audiovisual esperant la visita Aitana a l’Acadèmia d’OT.

La segona finalista del Talent Show el 2017 ha tornat 7 anys després, com una de les cantants més exitoses del moment. Mostra d’això és la gran expectació que s’ha viscut a les instal·lacions de l’antic hospital del tòrax. 

La cantant catalana ja va pel seu tercer àlbum, ‘Alpha’, amb una aposta rupturista marcada per una diversitat musical més gran que en els seus dos primers treballs, ‘Spoiler’ i ‘11 razones’, llançats el 2020 i 2021 respectivament.

Fins ara, des de l’inici del programa, han passat pel concurs altres participants com Amaia, Nerea i Miriam Rodríguez, aquesta última també va ser convidada com a membre del jurat en una gala. De l’edició de l’OT 2018, hem vist al terrassenc  Miki Núñez, Dave Zulueta, i aquest  dijous, Marta Sango i Marilia.

Respecte a l’última generació de l’OT de TVE, la del 2020, han tornat a l’Acadèmia aquestes últimes setmanes Nia, Maialen, Rafa Romera, Hugo Cobo i Samantha. A més, de les edicions anteriors, també han tornat Nika, Edurne i, com no podia ser d’una altra manera, Chenoa, que ara presenta el format.

Cal destacar que Noemí Galera ha sorprès els concursants amb dues visites significatives: la dels Javis, Javier Calvo i Javier Ambrossi, així com la d’Iván Labanda, tots ells professors d’interpretació en edicions recents.