Ajornat el San Cristóbal – Granollers de diumenge per protocol Covid-19 visitant

El CP San Cristóbal – EC Granollers, que s’havia de disputar aquest diumenge a les 12.30h al Municipal de Ca n’Anglada, s’ha ajornat per l’activació del protocol Covid-19 visitant, segons ha comunicat el club parroquial i després de rebre la notificació corresponent per part de la Federació Catalana i Espanyola de futbol. Ara s’ha de buscar una data alternativa per disputar-lo, que segurament serà entre setmana.

Ja és el segon partit consecutiu que ajornen al conjunt d’Oliver Ballabriga, després que el passat diumenge 2 de gener tampoc es disputés el matx contra el Guineueta pels diferents positius notificats pel quadre barceloní. A diferència d’aquest darrer cas contra el Granollers, l’ajornament amb el club de Nou Barris va aixecar molta polseguera perquè la notificació va arribar tres hores abans del partit. Un fet que va enutjar la plantilla.

El CP San Cristóbal està pendent de rebre la resposta del Guineueta per jugar-lo aquest proper dimecres 12 de gener, després de refusar diferents dates proposades abans i durant les festes de Nadal.