Ajornats els partits de la FIH Pro League que els RedSticks havien de disputar amb l’Índia

La Federació Internacional de Hockey (FIH) ha comunicat l’ajornament dels partits que la selecció Índia havia de disputar aquest mes de maig amb Espanya i Alemanya, corresponents a la FIH Pro League. Els motius són les restriccions de viatges internacionals que afecten al país asiàtic per la crisi sanitària per la Covid-19.

Es treballa, doncs, per buscar dates alternatives a uns enfrontaments que, en el cas dels RedSticks, havien de disputar els dies 15 i 16 de maig a València, on es concentraran a partir d’aquest dimecres. Així doncs, les properes cites de la Pro League per al combinat de Fred Soyez seran a Londres davant Gran Bretanya els dies 22 i 23 de maig.

FIH Pro League 2021-22

D’altra banda la FIH ha fet oficial el calendari de la propera edició de la FIH Pro League, que arrencarà a l’octubre i s’allargarà fins al juny de 2022. El debut de la selecció espanyola masculina serà contra Gran Bretanya els dies 4 i 5 de febrer.

Posteriorment tocarà viatjar a Austràlia (19 i 20 de febrer), Índia (26 i 27 de febrer) i Alemanya (26 i 27 de març) per després rebre Nova Zelanda (25 i 26 de maig) i Argentina (28 i 29 de maig). Tancarà el calendari visitant els Països Baixos (25 i 26 de juny) i Bèlgica (29 i 30 de juny).