Fred Festival

Ajornen el Fred Festival per risc de pluja

Els organitzadors del Fred Festival han decidit ajornar-lo pel risc de pluja que es preveu per aquest cap de setmana. Aquest certamen musical de petit format s’hauria d’haver celebrat del 12 al 14 de maig al Parc Audiovisual de Catalunya. Així les prediccions d’una alta probabilitat de precipitacions a Terrassa han obligat a buscar una nova data per la 6a edició, encara per confirmar.

Aquest dimecres al vespre els responsables del festival han fet públic l’ajornament del certamen perquè afirmen que la producció i el muntatge del Fred comença dies abans.

El cartell d’aquest any l’encapçalaven Delafé y las Flores Azules i les propostes més íntimes de Núria Graham i Ginestà. També es comptava amb Maria Hein, Figaflawas, Sidechic, els terrassencs Galgo Lento, Drug Holiday o Yudi Saint X.

En els pròxims dies s’anunciarà la nova data de celebració, i la política de devolucions d’entrades i abonaments. També han afegit que totes les persones que disposin de tiquet per a tot el certamen o per un dia continuen tenint accés al concert de la Núria Graham de diumenge 14 a la Nova Jazz Cava.