Ajuntament i Cambra amplien el conveni per al suport a la internacionalització

La regidora d’Indústria i Empresa, Maise Balcells, i el director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats, han signat avui divendres la renovació i ampliació del conveni per al suport a la internacionalització de les empreses de Terrassa. La signatura ha tingut lloc al Centre de Serveis de Proximitat a les Empreses Els Bellots.

El nou conveni farà possible desplegar el programa Connectant Terrassa al món: formació i consultoria internacional, que donarà suport a la internacionalització d’empreses seleccionades de la ciutat. Aquestes empreses gaudiran de sessions de formació grupal, sessions individuals de consultoria en un estadi més avançat del procés d’internacionalització i suport personalitzat en promoció, estratègia i assessorament jurídic internacional.

El conveni s’emmarca en diferents línies d’actuació del Programa de Govern, com ara potenciar la competitivitat de les empreses locals, fomentar la generació de riquesa i llocs de treball i millorar la projecció internacional de Terrassa.