Ajuntament i Cambra de Comerç impulsen la internacionalització de les empreses de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsen un any més, el Programa de suport a la internacionalització per ajudar les empreses de la ciutat a portar a terme els seus projectes d’internacionalització.

Aquesta iniciativa per al creixement i expansió internacional està cofinançada per l’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç de Terrassa i, per tant, és 100% gratuïta per a l’empresa. La data límit de presentació de sol·licituds serà el dia 5 de març.

Les empreses podran participar en aquesta tercera edició del programa, sigui quin sigui el seu estadi d’exportació. En aquest sentit, per a les que no tinguin cap experiència exportadora, es definirà una estratègia basada en l’anàlisi de mercats potencials, establint un pla de promoció internacional on es defineixin tant els mercats prioritaris com els secundaris i elaborant una estratègia per tal de conèixer els millors canals d’entrada segons el producte, per a cadascun dels mercats analitzats. I, en el cas de les empreses amb experiència exportadora, s’establiran criteris de treball segons les necessitats puntuals de cadascuna d’elles.

Els plans executats per a les empreses en les anteriors edicions han tingut un resultat molt satisfactori pel que fa al recorregut que han pogut dur a terme en el camp de la internacionalització; i és per aquest motiu, que aquesta tercera edició del Programa de suport a la internacionalització a les empreses de Terrassa, esdevé, ara més que mai, necessària per a les empreses del municipi que requereixin una palanca que impulsi el seu creixement internacional i el suport econòmic per a desenvolupar-lo.

En les dues anteriors edicions del Programa de suport a la internacionalització van participar un total de 24 empreses que han expressat un grau de satisfacció de 7,6 sobre 10 a la primera edició, i de 9 sobre 10 a la segona edició.