Ajuntament i CECOT proposen a les empreses el primer Triatló Empresarial

L’Ajuntament de Terrassa i la Fundació CECOT Innovació organitzen el primer Triatló empresarial. L’objectiu és proposar a les empreses del territori participar en un challenge empresarial que els hi permetrà millorar el seu posicionament en tres àmbits concrets: el màrqueting digital, la gestió comercial i vendes i la gestió econòmica. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el primer Triatló Empresarial és un programa d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarial en l’era Covid. El programa, adreçat a empreses, té per objectiu proporcionar les eines necessàries per a la definició d’estratègies competitives tenint en compte la situació actual generada per la pandèmia.

El Triatló Empresarial, que ofereix a les empreses participants sessions i assessorament, està format per tres mòduls integrats per 19 sessions i 19 reptes i una sessió de tancament, a càrrec de Rosa Guerrero, consultora per a la Creació d’Empreses a la patronal Cecot. Els mòduls són el Màrqueting digital, innovació i creativitat, que anirà a càrrec de Santi Rius, assessor de màrqueting online i social media de la patronal Cecot. La Gestió econòmica, a càrrec de Sebastián García, entre d’altres càrrecs responsable de l’àrea d’assessorament de Gestió Econòmica, rendibilitat i marges, costos i control de Gestió de la patronal Cecot. I la Gestió comercial i vendes, que assumeix Montserrat Soler que és assessora de vendes a la Patronal Cecot i a l’Amic-media i articulista experta en vendes al digital Via Empresa.

La finalitat d’aquest programa formatiu és el d’acostar el concepte challenge a l’àmbit empresarial amb un nou format, àgil i innovador, que permetrà a les empreses que participin en aquesta primera edició, treballar àmbits concrets del seu model de negoci i dur a terme actuacions de millora de la seva competitivitat a curt termini. La paraula challenge és un anglicisme molt utilitzat actualment a les xarxes socials per definir una tendència viral en la què es convida a d’altres persones a fer alguna cosa per diversió, per una causa benèfica o per qualsevol altre motiu.

Per assolir aquesta fita, el Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i la patronal Cecot han organitzat 19 reptes, que s’aniran llençant periòdicament, i que aniran acompanyats de 19 formacions breus que ajudaran a les empreses a desenvolupar el repte en qüestió. El primer repte es llançarà el proper dia 7 d’abril i i el darrer tindrà lloc el dia 22 de juny. «Converteix el no d’un client en un sí», «Quant hem de treballar per no perdre diners? , objectius i preus de venda», o «Potencia el teu LinkedIn i converteix-lo en la teva targeta de presentació professional» seran alguns dels reptes que es llençaran a les empreses del territori i que caldrà que aquestes resolguin amb el suport de les formacions breus que acompanyen el Triatló Empresarial i que es posaran a la seva disposició.