Ajuntament i Endesa acorden treballar per millorar la xarxa de subministrament

L’Ajuntament de Terrassa i la companyia elèctrica Endesa han acordat iniciar el treball conjunt per a la millora de l’estat de la xarxa de subministrament de la ciutat.

Per al proper any 2021, la companyia s’ha compromès a realitzar una major inversió, el doble que la feta l’any passat, centrada concretament en la renovació de trams de la xarxes de mitja i baixa tensió; la renovació d’unitats transformadores; així com en la millora de centres de telecontrol.

A més, també es preveu l’inici a la ciutat d’un un nou sistema que permetrà monitoritzar la xarxa de baixa tensió i, així, detectar sobrecàrregues poguessin arribar a produir-se.

Aquests han estat els principals acords als que s’han arribat aquest migdia després de la celebració de la reunió a la que ha assistit la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, amb la directora general d’Endesa, Isabel Buesa.

La trobada telemàtica ha estat fruit de la demanda realitzada per part municipal a la companyia, arran de les incidències registrades a la ciutat des del passat mes de desembre, i la reclamació per a poder disposar d’informació i motius dels talls produïts.