Trobada Fundación Vicente Ferrer I Ajuntament Terrassa

Ajuntament i la Fundación Vicente Ferrer estrenyen encara més els llaços de col·laboració

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest dilluns a la tarda amb una delegació de la Fundación Vicente Ferrer i alguns dels seus col·laboradors, com l’atleta terrassenca Carme Ballesteros, per fer balanç de les darreres iniciatives que s’han dut a terme, així com els projectes solidaris a engegar a curt termini.

Hi ha participat en la trobada la regidora de Solidaritat i Cooperació, Teresa Ciurana, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, el secretari tècnic del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, Xavi Dobón, i el director de projectes de la Fundación Vicente Ferrer, Moncho Ferrer.

A la reunió s’ha parlat de la darrera edició de la Cursa Solidària Vicente Ferrer, iniciativa impulsada per Ballesteros i els responsables del CEVOT. A falta de tancar la recaptació definitiva (en samarretes venudes ja porten 400 euros), Ballesteros ha assenyalat a Canal Terrassa que la cursa “ha estat molt positiva, malgrat que la sisena onada ens ha fet perdre participants i voluntaris. Tot i així, l’alcalde està molt implicat en aquest projecte, que s’enfortirà en properes edicions, demostrant la solidaritat de Terrassa amb la Fundación Vicente Ferrer”. Tot el que es recapti anirà destinat al primer centre d’ortopèdia que es construirà a l’Anantapur.

La trobada també ha servit per posar sobre la taula possibles projectes de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundación. Un d’ells és l’impuls de campus d’estiu a l’Anantapur, amb activitats esportives i culturals arrelades a la ciutat com l’hoquei i els castells. A la sortida de la reunió l’escriptora Maite Soler va lliurar al director de projectes de la Fundación, Moncho Ferrer, 3.500 euros, fruit de la recaptació del seu darrer llibre per al projecte “Un km una vida” (1km1vida.org).

[Font imatges: Rafel Casanova]

Trobada Fundación Vicente Ferrer I Ajuntament Terrassa