Ajuntament i Mútua acorden regularitzar de forma provisional l’ocupació de la via pública

L’Ajuntament i MútuaTerrassa han posat sobre la taula l’actual ús com a aparcament que les ambulàncies estan fent de la part inferior de la plaça dels Drets Humans. El centre sanitari ha confirmat al consistori que els seus vehicles de servei hi estacionen de manera provisional, i que no estan accedint a les noves instal·lacions de consultes externes per l’aparcament subterrani del carrer Salmerón, tal i com estava previst inicialment al projecte.

Davant d’això, l’Ajuntament ha requerit en una reunió amb els responsables de Mútua que sol·licitin la corresponent autorització d’ocupació de la via pública. Una mesura que, en tot cas, serà considerada provisional i transitòria. I és que de cara al futur l’Ajuntament reclama a Mútua que estudiï la solució més idònia per a l’estacionament de les ambulàncies, bé sigui de forma ordenada al carrer de la Igualtat o bé modificant l’aparcament subterrani amb accés des de Salmerón i connexió a les consultes externes.

La necessitat de regular l’ús d’aquest espai de la via pública s’ha fet evident des que dimecres una de les ambulàncies va topar de forma accidental amb l’escultura ‘Relacions teòriques’, de l’artista Ramon Suau, causant-li alguns desperfectes. En aquest sentit, l’Ajuntament de Terrassa també ha requerit als responsables de Mútua que assumeixin la reparació de l’escultura.