Albavalero

Alba Valero, Sun-Mi Hong i Manuel Krapovickas, aquesta setmana a la Jazz Cava

Alba Valero Grup actua aquest dijous 11 de novembre a la Nova Jazz Cava en una jam session que es farà a partir de les 21h. La cantant i flautista actuarà acompanyada de Jan Julià al saxo, Pol Candela a la guitarra, Èric Elias al contrabaix i Gerard Pola a la bateria.

Albavalero

Divendres 12 de novembre a les 22h serà el torn del concert de Sun-Mi Hong Quintet. Sun-Mi Hong està considerada una de les bateristes més emocionants amb seu a Europa. Després del llançament de l’àlbum de debut el 2017, el seu quintet multinacional s’ha convertit en una formació reconeguda i guardonada que enriqueix l’embolcall sonor de la compositora coreana. Asseguda a la perifèria de la tradició mentre sovint submergeix els dits dels peus a l’avantguarda, Sun-Mi es proposa oferir un segon àlbum molt personal: ‘A Self-Strewn Portrait’.
Sun Mihong Petrabeckers
I per a dissabte 13 de novembre, la Jazz Cava ha programat l’actuació de Manuel Krapovickas “Koan” a les 22h. Els koan són petits textos derivats de preguntes i respostes entre mestres i deixebles de la tradició zen. S’han guardat i col·leccionat des de fa més de mil anys com a casos d’estudi i eines de reflexió i meditació per a aconseguir el satori: la il·luminació, la sobtada comprensió. El caràcter especial de les respostes donades pels mestres enfronten a l’oient o al lector amb un enigma desconcertant.
Manuelkrapovickas