Una cadira infantil convertible en balancí d’Albert Garriga guanya el Concurs de Disseny en Fusta

Un projecte de cadira convertible en balancí per a infants ha guanyat el Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat. Es diu Balaio i és obra d’Albert Garriga. Aquest dijous ha rebut a la Cecot el premi, de 1.500 euros, que atorga el Gremi de la Fusta pels volts de Sant Josep, el seu patró. Aquesta és la 5a edició del certamen.

Una taula humidificadora, batejada amb el nom de Huzz i dissenyada per Paula Terra, s’ha endut el segon premi, de 1.000 euros. Finalment, Sergio González ha estat el tercer guardonat amb una taula modular de la sèrie Diplo i 600 euros de distinció. L’Ajuntament de Terrassa, FINSA-Financiera Maderera i la mateixa Cecot han estat els patrocinadors dels premis.

L’objectiu del concurs és donar projecció i reconèixer el treball dels professionals de l’arquitectura i del disseny de tot Catalunya, destacant els professionals de la fusta. Els projectes havien de ser inèdits i sense haver entrat en producció.

D’altra banda, l’empresa online de fabricació de mobles sota comanda Hannun ha guanyat el Premi Sant Josep 2019. El seu president, Maurici Badia, ha recollir el guardó.