Albert Luque admet que va intentar parlar amb Jenni Hermoso però sense intenció de coaccionar-la

El director de la selecció espanyola masculina de futbol, l’egarenc Albert Luque, ha declarat aquest dimarts al matí per videoconferència pel Cas Rubiales. Ho ha fet des dels Jutjats de Terrassa i sense fer declaracions a la premsa en la seva sortida.

Luque, que ha anat a declarar com a investigat, ha admès al jutge de l’Audència Nacional, Francisco de Jorge, que va intentar parlar amb la futbolista Jenni Hermoso a Eivissa per la seva relació d’amistat, però en cap cas per coaccionar-la perquè admetés que el petó va ser consentit. Finalment la internacional es va negar trobar-se amb Luque i ho va acabar fent amb una amiga d’Hermoso, Ana Belén Ecube.

El terrassenc ha estat l’últim dels quatre investigats en prestar declaració, després que la setmana passada es suspengués la seva compareixença als jutjats. Abans ho ha fet l’expresident de la RFEF, Luis Rubiales, l’exseleccionador, Jorge Vilda i el director de Marketing de la RFEF, Rubén Rivera. Durant aquest proper mes de novembre ho faran, com a testimonis, el seleccionador masculí, Luis de la Fuente, entre d’altres.