Albert Pintó i Caye Casas competeixen a la secció oficial del Festival de Sitges amb ‘Matar a Dios’

Una família es prepara per celebrar el cap d’any. Estan en una casa aïllada, al mig del bosc, quan un misteriós rodamón irromp a la vetllada. És un nan i diu ser Déu. El seu missatge és que exterminarà l’espècie humana i que només se salvaran dues persones, les dues que triïn els membres d’aquesta família.

Aquest és el punt de partida de la hilarant proposta d’Albert Pintó i Caye Casas, MATAR A DIOS. Els terrassencs competeixen a la secció oficial del Festival de Sitges. La pel·lícula té previstos dos passis. El primer aquest dimecres, a dos quarts de 9 del vespre al Tramuntana Meliá. El segon, dijous dia 12, a un quart de 9 a l’Auditori Meliá.

Albert Pintó és director, guionista, realitzador de publicitat i professor de l’ESCAC. Caye Casas és dibuixant i també director i guionista. Tots dos han signat prèviament el multipremiat curt NADA S.A.

Aquesta és la tercera producció vinculada amb Terrassa que es presenta aquest any al festival de cinema fantàstic. El passat cap de setmana ja es van poder veure EL MISTERIO DE MARROWBONE i MUSA.