Albert Pintó i Caye Casas s’emporten el Gran Premi del Públic a Sitges amb ‘Matar a Dios’

Després de recollir diversos premis pel curt NADA S.A., els terrassencs Albert Pintó i Caye Casas han aconseguit ara el Gran Premi del Públic al Festival de Cinema de Sitges amb la comèdia negra MATAR A DIOS. A més, els dos directors s’han endut un altre guardó al certamen amb el Millor Curtmetratge RIP.

Albert Pintó és director, guionista, realitzador de publicitat i professor de l’ESCAC. Caye Casas és dibuixant i també director i guionista.

A la hilarant MATAR A DIOS, una família es prepara per celebrar el cap d’any. Estan en una casa aïllada, al mig del bosc, quan un misteriós rodamón irromp a la vetllada. És un nan i diu ser Déu. El seu missatge és que exterminarà l’espècie humana i que només se salvaran dues persones, les dues que triïn els membres d’aquesta família.

A la 50ª edició del Festival de Sitges s’han presentat, fora de competició oficial, dues produccions més vinculades amb Terrassa i amb rodatge al Parc Audiovisual: el debut en la direcció de Sergio G. Sánchez, EL MISTERIO DE MARROWBONE, i la nova pel·lícula de Jaume Balagueró, MUSA.