Albert Pla canta, critica, reflexiona, sorprèn i ironitza al Teatre Principal

El polifacètic artista Albert Pla ha visitat aquest diumenge el Teatre Principal. El de Sabadell ha presentat una de les seves darreres cançons «Os acordais?» feta en plena crisi per la pandèmia. Una llarga composició com el temps que va durar el confinament, segons paraules de la mateixa discogràfica.

El singular intèrpret reflexiona amb ironia damunt l’escenari, sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus en l’àmbit mundial. I ho fa a través d’aquest darrer treball però també amb d’altres dels seus èxits com «Todo es mentira», o manllevant himmes com «Qualsevol nit pot sortir el sol» de Jaume Sisa, amb el què va obrir la funció de Terrassa.

A Albert Pla se’l considera un dels artistes més polifacètics i transgressors. Músic, cantant, actor, escriptor i pallasso és un exemplar únic d’artista controvertit, provocador i de denuncia, amb creacions musicals sovint d’un to infantil, la qual cosa el fa molt difícil de classificar dins un corrent musical en concret.

Pla també ha estat controvertit per algunes de les seus llibres i declaracions amb opinions polítiques i socials que en molts casos ha transgredit la correcció, amb una capacitat perpètua de commoure, remoure i sorprendre alhora.