Alberto Cortés porta ‘One night at the golden bar’ al Teatre Alegria

Alberto Cortés compartia amb el públic la seva perspectiva queer sobre la sexualitat en el seu darrer epectacle, El Ardor. En aquest nou, ‘One night at the Golden Bar’, el dramaturg malagueny torna a explorar aquesta mirada. Ho ha fet amb un dels plats forts d’aquest Festival TNT, i que s’ha estrenat aquest dijous al Teatre Alegria.

Ho fa amb un diàleg amb el públic on veu, música i cos s’expliquen en el mateix pla. Un àngel caigut a la terra és el personatge a través del qual es qüestiona els discursso normatius de la carn i les emocions.

Un altre dels espectacles destacats d’aquest dijous al TNT ha estat ‘Interior Noche’, de la companyia Serrucho, que s’ha representat a l’ESCAC. En aquesta ocasió el públic accedeix al recinte a les fosques i AMB frontals al cap. A l’escenari, fragments d’un càmping. És un espectacle de teatre amb objectes, un taller pràctic de contemplació lenta, feta d’acudits visuals per demostrar que el sistema ha anat envaïnt tots els aspectes de la vida.

D’altra banda, al Teatre Principal s’ha vist ‘Tsunami or something’s gonna Happen Tonight’, de Carlota Grau, una mescla de stop-motions, suspens i realisme màgic sobre els moments previs a una tragèdia.

‘Diversión obligatoria’, en canvi, ha reflexionat als Amics de les Arts sobre si les persones han de ser felices en un entorn preparat perquè tothom se senti content.