Cicle Gaudí Novembre 2022 Alcarràs 2

‘Alcarràs’, la pel·lícula del mes de novembre del Cicle Gaudí

L’exitosa Alcarràs, guanyadora de l’Os d’Or de Berlín, és la pel·lícula del mes de novembre del Cicle Gaudí. A Terrassa es podrà veure a la sala polivalent de l’escola La Nova Electra el  divendres 18 de novembre a les 21 h.

Nova ocasió per poder veure la multipremiada pel·lícula de Carla Simon que ha esdevingut un fenomen social i tot un èxit de taquilla pel cinema català. La història de la família Solé i la minuciosa descripció de la seva quotidianitat ha fascinat als espectadors. La pel·lícula és una reivindicació genuïna del món rural.

Protagonitzada per intèrprets no professionals i rodada amb extrema fidelitat a l’ambient original, Alcarràs  ha sabut connectar amb el públic que ha respost amb xifres inusuals per a una pel·lícula catalana. Ha representat tot un revulsiu per al sector audiovisual del país.

La pel·lícula, es projecta aquest mes en 55 municipis de Barcelona. Ho fa en el marc del Cicle Gaudí que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona com a circuit estable de cinema català.