Aldi ha obert el seu quart supermercat a Terrassa

ALDI ha inaugurat aquest dimarts 1 de desembre un nou supermercat a Terrassa, el quart al municipi. El nou establiment està situat a la Carretera de Martorell, 27-29, al barri de La Cogullada, compta amb una superfície comercial de 1.200 m2 i una plantilla de 18 col·laboradors.

És la cinquena obertura de l’any a Catalunya, on ja compten amb més de 70 supermercats, 45 d’ells a la província de Barcelona. Els altres tres establiments d’ALDI a Terrassa es troben a la carretera de Matadepera, 224; a l’Av. de Béjar, 346, i al barri de les Fonts, al carrer Rosa Sensat, 2.

Amb un horari comercial de dilluns a dissabte de 9 a 21h, els clients podran trobar en aquest nou supermercat prop de 2.000 productes, un 86% d’ells de marca pròpia. A més, en línia amb l’aposta d’ALDI pel producte de proximitat, el 80% de l’assortiment del supermercat està format per productes elaborats en territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors, un 26% d’ells de Catalunya.

La nova botiga compta amb il·luminació LED i aposta pel CO2 com a refrigerant, una alternativa més sostenible i eficient. En aquest sentit, l’establiment també ha estat equipat amb domòtica, fet que evita pèrdues de gènere per avaries i millora el funcionament de la climatització i l’enllumenat. L’establiment, a més, disposa d’aparcament amb places per a vehicles elèctrics.