Aleix Bou, del CN Terrassa, campió d’Espanya cadet de patinatge artístic en figures obligatòries

El CN Terrassa va assolir dos podis al Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Palafrugell. La competició va aplegar des de la categoria aleví fins a la sènior.

Aleix Bou va sobresortir en imposar-se en la categoria cadet masculina després de protagonitzar una actuació molt regular. L’egarenc va liderar la classificació des de la primera figura, el bracket interior endavant. Posteriorment, va executar correctament el contrarocking interior endavant, el canvi bucle exterior endavant i el canvi doble tres exterior endavant. Bou va sumar 113,1 punts, per davant de Miquel Cases (Club CET 10), que va fer-se amb la plata amb 104,3.

Per la seva banda la seva germana gran, Laia, va aconseguir la medalla de plata en categoria júnior femenina, que va constar, com a novetat d’enguany, de tres figures. El títol va correspondre a la local Paula Martí, del CPA Palafrugell, amb 101 punts. Bou en va sumar 99,8, mentre que Anna Ruiz (CPA Cerdanyola del Vallès) va acabar tercera amb 96,8.

Amb aquesta actuació, els germans Bou s’han guanyat l’accés a la Copa Alemanya, que se celebrarà Friburg del 8 al 12 de maig. Aleix competirà també en la modalitat de lliure.

 

Laia Bou va penjar-se la plata en júnior