Aleix Bou, del CN Terrassa, doble campió de la Copa d’Europa Infantil de patinatge

 

El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va quallar una gran actuació a la Copa d’Europa Infantil de patinatge artístic que va disputar-se dimarts a Tomar (Portugal). L’egarenc va proclamar-se campió en la modalitat de lliure i va repetir èxit en la modalitat per parelles acompanyat de la patinadora Mireia Martínez.

Bou va signar un disc llarg pràcticament rodó i es va treure l’espina del Campionat d’Espanya disputat a La Corunya fa només quinze dies. El patinador local va executar impecablement tots els elements de dificultat del programa, entre ells el doble lux, el combinat doble ripper, ripper, doble ripper, turen i doble flip i el doble flip amb estil al final de la rodona de passos. Bou va destacar especialment en la interpretació de les piruetes, on va introduir fins a cinc canvis, molt per sobre dels seus competidors. El terrassenc, a més, va sobresortir en l’aspecte artístic, una actuació que el va situar en la primera posició final amb un total de 75,000 punts, per davant del portuguès Eduardo Real, plata amb 67,200, i del gallec Lucas Yáñez, bronze amb 66,800.

Bou va completar un campionat excel·lent en penjar-se la medalla d’or també en la modalitat de parelles juntament amb la patinadora Mireia Martínez. Bou competeix en aquesta especialitat en representació del CPA Arenys de Munt.