Aleix Bou exhibirà les seves habilitats al Catalunya Stars en la darrera actuació com a júnior

Aleix Bou (CPA Terrassa) afronta el final de temporada amb moltes ganes d’exhibir les seves habilitats en la cinquena edició del Catalunya Stars, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i que tindrà lloc dissabte al pavelló de Fontajau de Girona.

És un dels patinadors convocats per a la gran festa del patinatge català, gràcies a un excel·lent any en el qual s’ha proclamat subcampió d’Europa i del Món júnior. L’egarenc de 18 anys, que competirà en l’equip blau, creu que és una bona oportunitat per difondre l’esport que practica des dels tres anys.

Aleix Bou 13

Aleix Bou, durant una sessió d’entrenament amb la seva entrenadora, Alba Pérez

El patinador del CPA Terrassa afronta un nou repte a partir de l’any vinent, en el seu debut en categoria sènior. L’objectiu, classificar-se de nou per al Campionat del Món.

Entrades exhaurides

Aquest dimecres s’ha fet la presentació del Catalunya Stars, la gran festa del patinatge artístic català, amb les entrades totalment exhaurides. Sobre la pista hi haurà el millor patinatge del món, amb noms com els de Pau Garcia, medalla d’or al Mundial, o campions internacionals de grups xou com el Tona, l’Olot o el mateix Girona.

Hi haurà també una àmplia representació egarenca amb Llorenç Álvarez, en la modalitat de Solo Dance, Aleix Bou, Àfrica Valiente i Ot Dalmau. També hi competeix el CP Matadepera, en la modalitat de Xou Grups Petits.

La competició, que es podrà seguir per Canal Terrassa (dissabte, 17h) dins la programació de la Xarxa, reparteix 30 actuacions en 3 equips: el groc, el vermell i el blau.